Hrvatski Fokus
Unutarnja politika

Svoje perverzije, ratne zločine i raznorazne konstrukcije pripisuju nama Hrvatima

I ja kažem da se Srebrenica ne može uspoređivati s Jasenovcem jer je Srebrenica istina, a Jasenovac laž

 

Predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović dostavio prijavu protiv Darija Kordića i drugih osoba zbog izazivanja nacionalne, rasne, i vjerske mržnje, razdora i netrpeljivosti među konstitutivnim narodima BiH:“ Dario Kordić je na javnom mjestu, kako je prezentirano u snimci objavljenoj na društvenim mrežama izjavio „pitao me naš prijatelj sa sjevera Hrvatske, naše, integralne, je li vrijedilo zatvora, je li vrijedilo rata, ja sam mu rekao: sve bih ponovio, ni sekunde ne bih promijenio, svaka je sekunda vrijedila“, dok su ostali prisutni sudjelovali u izvršenju kaznenog djela spontanim aplauzom“, prenosi portal Dragovoljac što je izazvalo brojne reakcije u kojima se kritizira Darija Kordića da se ne zna kajati. Što je meni konfuzno i sumnjivo. Dok razmišljam o tomu, sjetim se one Davora Domazeta-Loše, i one Višnje Starešine.

Davor Domazet-Lošo govori o Krizi pod nadzorom, a Višnja Starešina o Laboratoriju Balkan. Pa ja kažem da imamo, i konfuziju pod nazorom, te da zločin u Ahmićima, trebamo staviti u Laboratorij Balkan. Kao i zločine u Srebrenici i u Dvoru na Uni. Već sam na ovom portalu pisao, da će i srpski genocid u Srebrenici pasti na teret Hrvatima. Što se i događa, u Laboratoriju Balkan, kako ne Ahmići. Vidimo da Srbi negiraju genocid u Srebrenici. Zašto? Zato što im je dano pravo za to. Doduše, sad Englezi optužuju Srbe za genocid u Srebrenici. Ali ne, i židovski povjesničari ni Centar Simon Wiesenthal (Efraim Zuroff). Pa ni „hrvatski predsjednik“ Zoran Milanović. Čini mi se da je Zoran Milanović rekao da se Srebrenica ne može uspoređivati s Jasenovcem. I ja kažem da ne može. Samo na drugi način. Srebrenica je istina, Jasenovac laž. A Majke Srebrenice optužuju Hrvatsku za „agresiju na BiH“. Između ostalog, „hrvatski povjesničari“ Hrvoje Klasić, Tvrtko Jakovina i još neki, nakon „Branjenja povijesti“ prije nekoliko godina u Beogradu, nedavno „Brane povijest“, i u Sarajevu. A znamo rezultate tog „branjenja“ te „povijesti“. Znamo da Srbija nije i ne će biti optužena za agresiju na BiH, a Hrvatska jest. Svakako da je u toj „agresiji“, i zločin u Ahmićima. Izgleda, da je muslimanima u BiH (Turskoj), zločin u Ahmićima važniji od Srebenice. Zbog pragmatike i interesa? I još puno toga. Izgleda da su muslimani digli ruke od RS. Jer su gore Rusi. A u RS nema Mesića, Pusića, Manolića i onih koji govore da se Srbija ne smije miješati u unutarnju politiku BiH. Baš pravi Laboratorij. U kojem „povjesničari“ koji „brane povijest“ igraju glavnu ulogu? Sigurno da. Jer je u pitanju probijanje Predziđa Kršćanstva. Koje probijaju, i Srbi sa Turcima, odavno. A kažu da Turska mnogo ulaže u Srbiju. Pa imamo veliko prijateljstvo srpskog i turskog predsjednika i „agresiju Hrvatske na BiH“, ne i Srbije. Kao i Ahmiće, kao segment „Agresije (Hrvatske) na BiH“.

Stoga ja predlažem, nešto nemoguće. Nemoguće po proceduri koja to ne dozvoljava, ali je zbog pravde to potrebno. Naime, ja predlažem da Hrvatska izvrši svoju internu pravosudnu obradu zločina u Ahmićima. Ja tvrdim da Hrvatska, na neovisnom pravosuđu može dokazati da je Hrvatska nevina za zločin u Ahmićima. Pa ću ponoviti ono što stalno ponavljam na ovom portalu. I još nešto dodati, po sjećanju nečega što sam nekad čuo. Kao prvo, sumnjivo mi je mjesto i vrijeme te Kordićeve objave. Na blagdan svetog Ante, i za vrijeme obljetnice stradanja 8-ero hrvatske djece u Vitezu, koju su ubili muslimani. Pa ja kažem da je u pitanju specijalni rat protiv Hrvata. Koji muslimanima omogućava kontranapad. Da koriste iscenirani zločin u Ahmićima protiv Hrvata. Da bi se moglo prešućivati muslimanske zločine nad Hrvatima, te da bi se moglo optuživati katoličku crkvu (vjeru)- „Dok su ostali prisutni sudjelovali u izvršenju kaznenog djela spontanim aplauzom“. A to je bilo za vrijeme mise sv. Ante, ispred crkve. Dakle, u pitanju je specijalni rat protiv Hrvata. U pitanju je jedan scenarij. Isto kao „skrivanje Ante Gotovine u samostanima“. Vrlo perfidan i sofisticirani scenarij. Ono „crkva (katolička) štiti i obožava hrvatske ratne zločince“.

Stoga ću ponoviti ono što stalno ponavljam na ovom portalu, te još nešto dodati. Stalno pišem na ovom portalu da bi ekspertiza Nobilova izvješća za Ahmiće oslobodila Hrvatsku od krivnje za zločin u Ahmićima. Na ovom sam portalu o tome pisao pod naslovom „Ahmići su drugi lažni Jasenovac“ i „Tko je sve bio u haaškom krivolovu“.

Ma jest, to je istina. Da je Carla del Ponte, kada je čula za Nobilovo izvješće za Ahmiće „pošizila“ (nakon suđenja). Pa pitam: Zašto su Dario Kordić, Tihomir Blaškić i njihove obrane prihvatile Nobilovo izvješće za Ahmiće? I zašto nisu spominjali prisutnost UNPROFOR-a u Ahmićima za vrijeme tog zločina? Ma to je istina. U arhivima HRT-a na Prisavlju mora postojati jedna TV snimka jedne engleske TV postaje o zločinu u Ahmićima. Vidi se, na ulici bijeli Oklopnjak (oklopnjaci), na njemu engleski vojnik, rukom pokazuje, kako su „hrvatski vojnici“ išli rubom ulice i kroz prozore i vrata bacali ručne bombe u kuće, te čekali ukućane da izađu, pa ih na vratima ubijali. A on, pripadnih UNPROFOR-a – sjedi iza mitraljeza na oklopnjaku i gleda.

Ma i to je istina. Da je bivši imam u Hrvatskoj Šefko Omerbašić rekao da su Englezi zakuhali zločin u Ahmićima. Dakle, objava Nobilova izvješća za Ahmiće i one TV snimke o zločinu u Ahmićima- oslobađa Hrvatsku od krivnje za zločin u Ahmićima. To mogu potvrditi, i Dario Kordić, i Tihomir Blaškić. Još kad bi imam Šefko Omerbašić ono htio ponoviti.

I još nešto o čiru Mladena Lojkića iz Bujice. A Mladen Lojkić kaže da je Hrvatska čir na Zemlji. Normalo, umjetno stvoreni čir. Čir i metastaze… igrani film Metastaze i film Kino Lika? U filmu Mestaze viču… “Mi Hrvati“. Pa čujemo ono vikanje huligana? sa nogometne utakmice u Hrvatskoj. Međutim, ono smo Mi Hrvati, na svjetskim nogometnim prvenstvima u Rusiji, Francuskoj, na Katru i u Nizozemskoj. A film Metastazu je proizvodnja metastaza. Kao svastika u Livornu, proizvodnja „hrvatske genocidnosti“. Isto. Kao i „komedija“ Kako je počeo rat na mom otoku.

Kolika drskost i silovanje logike u ratu protiv Hrvata? U Ahmićima, Englezi, normalno, kao gospodari krize pod nazorom, iznose istinu o Ahmićima, ali se ne boje da će, baš oni biti optuženi, kao pokrovitelji tog zločina, kao pripadnici Mirovnih snaga UN-a. Isto kao igrani film Metastaze. U kojem njihovi huligani čine nered na nogometnim utakmicama, u Hrvatskoj, i izvan Hrvatske. Kao predstavnici Hrvata „Mi Hrvati“. Njihove metastaze uvaljuju nama. A mi smo oni sa svjetskog nogometnih prvenstava. Film Mtastaze, kao slučaj obitelj Zec?. Isto. Ja kažem da su to teška kaznena djela. Kažem da je u pitanju industrija induciranja predrasuda i mržnje prema jednom narodu. Kažem da je u pitanju planirana inverzija poznatih činjenica. Njihove perverzije, ratne zločine i raznorazne konstrukcije pripisuju nama (Hrvatima). Da bi se druge oslobodilo od njihovih ratnih zločina nad Hrvatima. Uistinu, pravi Laboratorij  Balkan. Kao i objava ove Kordićeve poruke sa društvenih mreža, baš pred crkvom, za vrijeme mise sv. Ante. Baš na obljetnicu stradanja hrvatske djece – žrtava muslimana. Zločin u Ahmićima, kao zločin nad obitelji Zec? Nobilovo izvješće za Ahmiće, kao proceduralna pogrješka? Iz pravosudnog procesa za slučaj Obitelj Zec. Oboje iz Laboratorija Balkan, i pod nadzorom UDBA-e i MI6? Kao i Kordićeva objava, na blagdan sv. Ante, na misi ispred crkve?

Jure Vukić, Tribanj

Povezane objave

Plenković svima nama poručuje: Auf Wiedersehen!, Sretan put!

hrvatski-fokus

Dostojanstvo prodano na rate

HF

Provalnici, politički oportunisti i reketari

HF

Provincijski glumac u tragikomediji

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više