Hrvatski Fokus
Najnovije vijesti

Kafić u kojem je Hasanbegović pobijedio

U Hrvatskoj uzdanici se i dobro jede

 
 
Naš klub Hrvatska uzdanica u srcu Zagreba, u Frankopanskoj, mali u odnosu na moćne hrvatske klubove u Australiji, uspješno služi za zbližavanje i razgovore iseljenih i domovinskih snaga. Vjerojatno će im ostati u sjećanju i ugodna večer u petak u klubu Hrvatske uzdanice u Frankopanskoj.
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2017/06/zeljko-heimer-fame.from_.hr_images_hr-ndhum6.gif
U nešto kasnijim satima (nakon svršetka „Bujice“) u klub su pristigli „nove snage“: gospoda Bujanec, Vukušić i Krišto, a s njima predsjednica „Križnog puta“ Bruna Esih i kolumnistica Hrvatskog slova Silvana Oruč Ivoš, a potom i ministar kulture Hasanbegović. Naši vrijedni Lastovčani sve nazočne počastili su probranim ribljim svježim delicijama koje su dopremili iz lastovskog arhipelaga. Eto, tako i naš klub u srcu Zagreba, u Frankopanskoj, mali u odnosu na moćne hrvatske klubove u Australiji, uspješno služi za zbližavanje i razgovore iseljenih i domovinskih snaga.
 

Ivica Butković, Hrvatski vjesnik, Melbourne, Australija

Povezani članci

Most je mostobran za spašavanje SDP-a, tj. komunista

HF

Trebali su doći pod Stipin “pendžer”

HF

Orepić bi Karamarka na banderu

HF

Orjunaška čestitka za barba Leku

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...