Hrvatski Fokus
Aktualno

Demontaža Holywooda

Zašto nikomu nije palo na pamet da su zapravo Rusi rasturili Hollywood?

 
 
Ma što mi netko nije rekao kako je Hoolywood središte (i) seksulanih perverzija? Da mi to globalna „slobodna“ medija nije prišapnula skoro bih umro u neznanju, naime kako je to mjesto već dugo Sodoma i Gomora.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/11/harvey-weinstein.jpg
Harvey Weinstein
 
Probudite me iz sna. Tamo neki producent, to je, koliko mi se neupućenom čini, onaj koji daje lovu i organizira tu „umjetnost“ bio je seksualni gad nasilnik, napasnik, pipao žemske, muške, stiskao, uokolo i milom i „silom“ sve što je stigao. (Ima neko židovsko ime, pa ga ne ću spominjati, da me ne bi stoga, a i još se svašta o njemu sada piše, u što se ne bih pačao.) A one, oni, mlade, stare, stari, mladići itd. sve su to desetcima godina trpjeli(e) ter u milijunima dolara uživali(e). Slava, lova, ne znaš što veće, što jače, što te više pogoni, Heja haj, uživaj. Hollywood, centar svijeta, pa i neka crikva je tamo nastala.
 
Zašto mi to nije netko rekao prije, već tek sada, nakon što sam Ja (tako se liberalno pišem kad mi je volja) tu „montažu atrakcija“ otkvačio davno, pa to tamo ne držim nikakvom umjetnošću, već sasvim običnom  industrijom, nižom od industrije pljeskavica. Hoću, moram kupiti ovo ili ono, što nisam sâm u mogućnost uzgojiti ili proizvesti, ali te sodomogomorske produkte ne moram gledati. Pa uglavnom ni nisam. Rješenje jednostavno – ne ići u kino. A tko je koga tamo pipao, štipao za guzicu, seksao, milom ili silom… i kako je to tamo išlo u krug, baš me (bilo) briga. Svakome tko je imao imalo mozga u mozgu, odavno je sve bilo jasno, samo tome nisu pridavali pozornost. Umjetnici, neka se kolopletu kako hoće, može i kao zmije, štakori, jarci, ne znam. A ovo što se danas odvija demontaža je atrakcija – i središnji dio trenutnog američkog građanskog rata. Riječ je o demontaži Hollywooda.
 
Uvjeren sam kako je krenula kao osveta mu od strane „trumpista“, jer do sada su se „umjetnici“ uglavnom pokoravali izabranom predsjedniku, a ovoga su gadno napali. Kako je on i iz toga svijeta, dijelom, ili ga poznaje u dušu, njegovi sigurno, udarac je uzvraćen. Taj odsječak aktualnog građanskog rata još ćemo gledati, ali filmove odatle sigurno svud po svijetu sve manje. Ta „crkva“ i njena „religija“ polako će, ali sigurno nestajati. Hoće li nova biti gora, to običan svijet, iz kino dvorana, ne zna niti će ikada doznati. Nego kad smo kod teorija urote, tko koga prisluškuje, a svi to moćni čine svima, zašto nikomu nije palo na pamet da su zapravo Rusi rasturili Hollywood? Na njihovu mjestu ja bih baš to učinio, a ne se igrao s ovim ili onim američkim izborima. Rušenje tog mita naime slično je rušenju komunizma. Tko zna, možda se i ovime ruši jedan „zid“. Onaj virtualni, možda se radi o „demontaži atrakcije“. „Montaža atrakcija“ (Sergej Eisenstein) je ionako nešto kasniji proizvod boljševičke revolucije, bakterija se proširila, mutirala i tko zna u kojoj je sada fazi i obliku. Naročito ako stvari pristupimo evolucionistički. Drugačije, ako nismo od majmuna, neka nam Bog pomogne. Njemu pak nakon vode, i Potopa – što, izgleda nije pomoglo – ostaje još Vatra. 
 

Mato Dretvić Filakov

Povezane objave

Papa je u pravu!

hrvatski-fokus

Druga strana priče – “Ugroženi Srbi”

HF

Kako je govorio Stipica Radić

HF

Bal vampira u Mimari

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više