Hrvatski Fokus
Društvo

Velika podvala, prijevara i manipulacija

Prema svojim odredbama Istanbulska konvencija je – rasistička

 
 
Takozvana Istanbulska konvencija je jedna velika podvala, prijevara i manipulacija sa nedovoljno mislećim ljudima i sa nesagledivim posljedicama. Ona je najmanje platforma za zaštitu žena od nasilja i za zaštitu obitelji. Ako se upitamo od koga bi to tobože bile zaštićene žene i obitelji, onda vrlo brzo otkrivamo, prema toj konvenciji, da su ti nasilnici unaprijed zapravo svi muškarci, bez kojih, kao očeva, bračnih partnera, sinova, braće i prijatelja, žene ne bi uopće mogle postojati ni egzistirati kao razumska, emocionalno ispunjena i cjelovita ljudska bića.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/03/fbb5a3f2a597c21fc6bf8e5e828c39fb.jpg
Znači, ta konvencija sa svojim odredbama je jasno rasistička, jer unaprijed stigmatizira, odnosno obilježava muškarce kao nasilnike nad ženama i djecom, čime produbljuje jaz između jednih i drugih i tako stvara frustracije i neprirodno međusobno suprotstavljanje i odijeljenost, koja upravo može biti i temelj pravoga psihološkog i fizičkog nasilja.
Kako su u tim slučajevima muškarci fizički jači, to naravno nešto više stradavaju žene, koje su fizički slabije. Kolika su stradanja od psihičkog zlostavljanja, a koja itekako teško zarastaju, i koja strana više stradava, tek treba istražiti.
 
Kad uzmemo u obzir da u prirodi vladaju prirodni zakoni koji u svemiru čine mir i red, a ne kaos, pa tako i u ljudskoj prirodi, na temelju genoma i prirodnih hormona, stupnjevano, uz povoljne društvene prilike, formira se cjelovit i sređen spolni identitet svake ljudske osobe, za ravnopravno ljudsko zajedništvo i miran suživot svih prirodnih vrsta i svemirskih sustava, onda je razumljivo kakve štete za ljudsko društvo može učiniti usvajanje ovakvoga nemira i nereda, kakav može donijeti ovaj nametnuti sadržaj, koji se kani postaviti iznad svih drugih prirodnih i državnih zakona.
 
Posebno, budući da su zdrav ljudski razum, osjećaji i savjest protiv svakoga ljudskog nasilja prema bilo kojoj ljudskoj osobi, a posebno prema slabijima i nemoćnima, te da je to pitanje jako dobro regulirano brojnim pravednim međunarodnim i državnim zakonima svih civiliziranih zemalja, pa i u našoj državi, nema nikakvoga moralno opravdanoga razloga da se ta diskriminatorska i pogubna konvencija usvaja. Tim više što je ona otvoreno protiv zdravoga ljudskoga razuma, protiv Boga, protiv prirode i protiv čovjeka, dakle protiv i žena i muškaraca i djece. Ona je i protiv svakoga reda i mira u ljudskom društvu i u prirodi. Zašto to onda neki moćnici nameću u globalnom smislu, teško je odmah dokučiti. Možemo ipak samo naslućivati, prema dosad viđenome, da su opet u pitanju nakaradno zamišljeni materijalni interesi onih kojima je novac jedini i najmoćniji idol, te njihov jedini pravi bog.
 
Do kakvog kaosa to sve vodi već smo u dobroj mjeri u ovome svijetu svjedoci. Sjetimo se narodne mudrosti da Bog oprašta lako, ako se iskreno kajemo i odlučimo drukčije živjeti, čovjek oprašta teško, a priroda nikako. Stoga, osvijestimo se, drage Hrvatice i Hrvati, te najodlučnije prosvjedujmo protiv ratifikacije toga velikoga zla – Istanbulske konvencije, u Hrvatskome (državnome) saboru.
 

Dr. Ružica Ćavar

Povezane objave

Jesu li slobodni zidari retardirani, preprodavači kola ili sotonisti?  

hrvatski-fokus

Kob

HF

Što je Rusija i kamo ide?

hrvatski-fokus

Vještice

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više