Hrvatski Fokus

Islamisti više ni ne kriju cilj, niti sredstva pomoću kojih planiraju ostvariti ga

 
 
Bosna i Hercegovina postaje puno opasnija za mir u Europi i od  "tempirane bombe" kako ju je ocijenio francuski predsjednik Emmanuel Macron. Stoljećima od islamista osvajana, i nikad kao predziđe kršćanstva osvojena, do danas, kada gubi bitku, i svijet je svojim licemjerjem, interesima i izdajama predaje u ruke zlikovaca koji su zločinima i terorom mijenjali i, gotovo, izmijenili sliku svijeta.  Više islamisti i ne kriju niti cilj, niti sredstva sa kojima planiraju doći do njega. Ujedinili se svi segmenti muslimanskog društva na tom putu, i to je razlog da su mu sve bliže. Nikada, vjerojatno, cilj nije tako homogenizirao islamski svijet u osvajanju ostatka svijeta, u njegovu islamiziranju kao danas. Europska ekonomska moć, i kršćanska humanost, dodatna je snaga islamistima u osvajanju bez otpora. Do maksimuma zlorabe obje te vrjednote kršćanske civilizacije.
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2020/05/ISIS-rebels-new02.jpg
Osmanlije su tijekom polutisućljetnog stravičnog danka u krvi nad kršćanima, Bosnu i Hercegovinu izgradili u krvava vrata osvajanja i ulaska u Europu. Sve od tada su uvijek otvorena islamistima, koji ulaze kroz njih i ispunjeni vjerskom mržnjom prema kršćanima terorom, zločinima silovanjima, prijetnjama, ubijanjima, kockicu po kockicu mijenjaju staru sliku europskog kršćanskog mozaika.
Bosna i Hercegovina im je postala centar za pripreme, odmor, tabor pod kojim čekaju zapovijed nasljednika Osmanlija, onih koji su tu zemlju već u prvoj okupaciji 1463. godine trajno pretvorili u "tempiranu bombu", spremni da svaki trenutak izvuku iz nje upaljač i zapale cijelu Europu. Bez ikakve kontrole i otpora povećava se broj tih džihadista na bosanskohercegovačkoj okupiranoj zemlji, čime je ta bošnjačko-hrvatsko-srpska zajednica sve zelenija, islamiziranija, radikaliziranija, a time i sve veća i opasnija "tempirana bomba" opasna za europsku budućnost.
 
Nakon tisuće i tisuće umarširanih mudžahedina i vehabija u građansko-vjerski beha rat, kao velike pomoći Muslimanima u osvajanju Bosne i Hercegovine, i boraca za Velikog Alaha, slijedio je njihov ostanak u zemlji i stvaranje vehabijskih centara, kao priprema za slijedeći veliki val džihadista u bujici planirane migrantske invazije. Paralelno s nadirućom islamskom migrantskom invazijom, ne odmah na Europu već prvo osvajanje i islamiziranje Bosne i Hercegovine koja treba da postane neki oblik „ljudskog skladišta" iz kojeg će se ratnici izvlačiti i slati na bojišnice diljem kršćanske Europe, odvijala se i vojna priprema muslimanske djece, Askera, za vjerski rat koji slijedi.  Kao i u ostatku islamskog svijeta i u bosanskohercegovačkoj nacionalno vjerskoj zajednici muslimani Bošnjaci koriste djecu i kao ratnike, i kao živi štit pred džihadistima koji jurišaju iz svih pravaca, poput komadića eksplodirane „tempirane bombe" što ju je, do sad jedini europski državnik vidio i imao hrabrosti nazvati pravim imenom. Onim što ona jest, što je potvrdila i 11. rujna 2001, terorističkim udarom na Zapadnu kršćansku civilizaciju i identitet.
 
Proširuje se islamska okupacija Bosne i Hercegovine. Planski i vrlo koordinirano povećava se broj islamskih boraca u ratu koji i dalje traje u bosanskohercegovačkoj zajednici. Uz bošnjačke askere koji se obučavaju po bosanskohercegovačkim bespućima, raste i broj radikalnih isilovaca. Sprema se krvavi pohod osvajanja Bosne i Hercegovine od strane onih koji su potomci Osmanlija. A kada se najavljuje vrijeme genocidno konfesiocidnih Osmanlija onda uopće nije teško zamisliti u kakvoj boji će biti, i ćime sve ispunjeno. Ono je vidljivo i u ostatcima koji se nisu mogli asimilirati i europeizirati ni stoljeća poslije propasti te krvožedne, u ljudskoj povijesti najbrutalnijeg imperija.
 
Začuđujuća je činjenica nepopravljivosti, neke političko kulturne, civilizacijsko demokratske, turske ostavštine na tim europskim prostorima. Građansko vjerski beha rat, kojeg su Muslimani sa mudžahedinima i vehabijama pretvorili u agresiju na hrvatski narod, i stavili mu predznak svjetskog vjerskog rata, ogolio je te potomke Osmanlija, što je bilo dovoljno da sami potvrde sve one brutalnosti turske okupacije Bosne i Hercegovine. U ulasku desetine tisuća islamskih političkih, vjerskih i ratnih migranata, te povratkom stotine i stotine, pa čak i tisuće, isilovskih zlikovaca sa zadatka biološkog istrjebljenja kršćana u bliskoistočnim zemljama kolijevkama kršćanstva, kršćanima u Bosni i Hercegovini se sprema ista sudbina iz vremena turske prisilne islamizacije, i suvremenog isilovskog genocida, konfesiocida i kulturocida u zemljama iz kojih se vraćaju u beha zajednicu. A uvijek tamo u vremenu i na prostorima na koja su dolazili islamisti i islam za trajno je nestajalo i prisilno odlazilo kršćanstvo i kršćani.
 
Ta sudbina nestajanja kršćanstva i kršćana ima svoj početak upravo u Bosni i Hercegovini, kada su u dimenzijama najkrvoločnijih kršćanofobista Turci kao okupatori, zlikovci, ubojice, teroristi došli 1463. godine u Bosnu a otišlo kršćanstvo i kršćani. Došao islam otišlo kršćanstvo, došli muslimani otišli kršćani. Nažalost, ta povijesna istina koja se potvrđuje uvijek i svugdje gdje su islamisti došli, ubrzano će se potvrđivati, opet, u Bosni i Hercegovini povratničkim dolaskom boraca ISIL-a iz Sirije. Za početak kao najiskusnije ubojice, i zlikovci sa najkrvavijim rukama do iznad lakata, u europski centar ISIL-a, u Bosnu i Hercegovinu je došla, zasigurno ne slučajno pred Božić 2019. grupa od 25 isilovaca.
 

Vinko Đotlo

Povezani članci

Sarajevo oponaša Beograd

HF

Muslimani “počistili” 126.725 Hrvata

HF

Thomas Miller prijetio kardinalu Vinku Puljiću

HF

Dimenzije stradanja bosanskohercegovačkih Hrvata

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...